The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Bu işlemleri kurumsal ya da bireysel ayırmadan tamamen uygun fiyat – yüksek kalite iş anlayışıyla birlikte gerçekleştirdik. İşte İstanbul’da ve diğer birçAlright şehirde bulunan şubesinde hizmet verdiğimiz o kurumsal firmalar…

Ben sizlere yuvanız da measurement fazla rahatsızlık vermeden profesyonel olarak işlemi mi ya da işlemlerimi en kısa sürede yapıp sizleri mutlu ve huzurlu bir şekilde...

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

su tesisatçısı Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji su kaçağı tespit cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum amount hasar ile onarım yapıyoruz.

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın 7/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Deneme yanılma yöntemi ile yapılan su akıntısı tespiti maliyet su kaçağı tespiti ve zaman açısından büyük kayıplara neden olurken nokta atışı ile yapılan maliyeti en aza indirir.

Su kaçağı tespitinde kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

Su tesisatlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve bakımının yapılması da su kaçağı riskini azaltmada su kaçağı tespit etkilidir.

30 yıllık deneyimimiz ile yüksek kalite uygun fiyat anlayışımız ve işinin ehli ustalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Bu su kaçağı tespit değişikliğin sebebi boruların ek parçalarında yapılacak işleme göre değişmektedir. Temiz su tesisatlarında boru tamir masrafları 150 TL nin üzerine çıkmamaktadır.

Report this wiki page